Anläggningen

Här finns allt som behövs för ett lyckat evenemang

Fräscha och välutrustade lokaler. Se bokningssidan för mer detaljer om vilken utrustning som finns och priser. Självklart är lokalerna handikappanpassade.


Stor festlokal

Den stora festlokalen i entreplan rymmer upp till 64 sittande gäster. Lokalen har en stor scen utrustad med ljudanläggning bestående av mixerbord, högtalare och el-piano. Det finns även projektor och duk.


Serveringskök

I anslutning till festlokalen finns ett mindre kök lämpligt för servering eller för det mindre sällskapet.


Stort kök

I källaren finns ett större kök med storköksutrustning för det större sällskapet.


Terass med utekök

Med utsikt över Bäckfjärden och bästa kvällssol ligger den stora terassen. Terassen har gott om sittplatser och det går att anpassa utrymmet efter sällskapet. Uteköket är utrustat med bland annat vedeldad pizzaugn, gasolstekhällar, gasolgrill, kolgrill, vanlig spis och vedeldad kokgryta. På terassen finns även en rejält tilltagen ljudanläggning.


Bastu

I källaren finns en mindre bastu och via vårt samarbete med orienteringsklubben OK Nolaskogsarna kan man få tillgång till deras omklädningsrum och bastu i byggnaden bredvid.


Övernattningsmöjligheter

Ställplatser för husbil och husvagn med el på parkeringen, eller på hårt underlag inomhus. Eller varför inte tälta på gräsplanen.